Doelgroepen

Heerlijk bewegen in het water voor het trainen van uw spieren, vetverbranden en veel plezier met Aquafit. Voor spier of gewrichtsklachten geven wij speciale therapie zwemlessen. En voor de sportieveling bieden wij de mogelijkheid om ongestoord te gaan trimzwemmen.

Aquafit - AelderZwemschool

Aquafit

Heerlijk bewegen op swingende muziek in het water. Tijdens de Aquafit lessen worden alle spieren geoefend en de conditie verbeterd. Door de continue waterweerstand vindt er een hoge calorieverbranding plaats. Door de opwaartse druk van het water is de belasting op spieren en gewrichten veel minder zodat mensen met gewrichts en/of spierklachten gemakkelijker kunnen bewegen. De kans op blessures wordt hierdoor bijna nihiel.

Meer informatie »

Therapiezwemmen - AelderZwemschool

Therapiezwemmen

De AelderZwemschool heeft verschillende therapiezwemgroepen. Bij alle groepen worden er verschillende soorten spieroefeningen gedaan om de spieren te versterken en soepel te houden. Voor mensen met spier en/of gewrichtsklachten of chronische pijn is het heerlijk om in het water te bewegen.

Meer informatie »

Baantjes zwemmen - AelderZwemschool

Baantjes zwemmen

Voor zwemmers die hun conditie op peil willen houden en op eigen initiatief banen willen zwemmen zonder al te veel hinder van spelende en "bommetjes" makende jeugd.

Meer informatie »