Zwemlessen

Het Zwem-ABC bestaat uit 3 nationale diploma's en geeft uw kind een stevige basis voor een levenlang zwemplezier. Het Zwemvaardigheid 1,2,3 sluit hier goed op aan en geeft een leuke leerzame aanvulling. Onze Zwemclub biedt bovenop de extra vaardigheden ook erg veel plezier.

Zwemlessen ABC - AelderZwemschool

Zwem ABC

De A, B, C diploma's zijn volledig op elkaar afgestemd en gericht op jonge kinderen, het zwem-ABC vormt een stevige basis voor een levenlang zwemplezier! Bij het behalen van ieder diploma wordt uw kind vaardiger en veiliger in het water. Na het behalen van alle drie de diploma's krijgt men het predikaat zwemveilig.

Meer informatie »

Zwemvaardigheid - AelderZwemschool

Zwemvaardigheid

Voor kinderen die hun zwem ABC hebben voltooid is het erg belangrijk dat ze hun zwemvaardigheid op peil houden. Dit is mogelijk met de zwemvaardigheid 123 diploma's. Deze diploma's sluiten aan op het zwemniveau van het zwem ABC en zijn voor de echte zwemliefhebbers een leuke en leerzame aanvulling.

Meer informatie »

Zwemclub - AelderZwemschool

Zwemclub

De AelderZwemschool heeft ook een eigen zwemclub. Tijdens de zwemclub ligt het accent om het zwemmen te onderhouden en verbeteren, ook worden de speciale activiteiten als snorkelen, survivalzwemmen, reddingszwemmen behandeld. Er wordt niet voor diploma's gezwommen, het plezier staat voorop.

Meer informatie »